samenwerken aan iets groots

Bureau

de architecten WAT! - Working Apart Together ! - te Assen

is een architectencollectief dat wordt gevormd door 3 zelfstandig opererende bedrijven, die met hun gezamenlijke kennis, vaardigheden en ervaring het hele spectrum van het bouwproces beheersen. Afhankelijk van het type en de grote van de opdracht kunnen de afzonderlijke partners een volmaakt projectteam vormen, die een project van het begin tot het einde vakkundig kunnen ontwerpen, uitwerken en begeleiden.
Werkend vanuit een gezamenlijke werkplaats kunnen we de communicatie overzichtelijk houden, waarbij we feedback geven op elkaars werk en kunnen bijspringen wanneer dat gewenst is. Op deze wijze kunnen we de totale kosten beperken, waardoor we goed kunnen concurreren met andere marktpartijen en voor veel opdrachtgevers aantrekkelijk zijn om mee mee samen te werken.
de architecten WAT! biedt zo de ervaring, de kennis, de mensen, de kwaliteit, de kwantiteit, de snelheid en de centrale werkplek.

Architectuurvisie :
de architecten WAT! is geen bureau met een eenduidige signatuur.
Voor ons is elke opdracht uniek, ongeacht de afmeting van de opgave of het beschikbare bouwbudget. In ons werk zijn de kwaliteiten van de locatie, de duurzaamheid en natuurlijk de gebruiker zelf van groot belang. Vanuit deze drie invalshoeken krijgt iedere opdracht zijn eigen oplossing en unieke vormgeving.
Thema’s :
de architecten WAT! hecht belang aan een aantal vaak terugkerende thema’s :

* Zorg, bouwen met het oog op de samenleving
* Duurzaam, bouwen met het oog op natuur en milieu
* Flexibiliteit, bouwen met het oog op de toekomst
* Detail, bouwen met oog voor details
* Oriëntatie, bouwen met het oog op de bezonning
* Renovatie, bouwen met oog voor historie
* Techniek, bouwen met het oog op de technologische ontwikkeling

Partners :
Gerwin de Vries - architectenbureau gerwin de vries
Donald Anakotta - D&D Design
Herwin Dietvorst - architectenburo Dietvorst